Kesim Yardımcıları / Stabilizasyon
Tüketici, lezzetli sosis spesiyalitelerinin tadını çıkarırken optimal bir kıvam, çıtır bir doku ve çekici bir görünüm bekler.
Bu beklentileri karşılamak için, stabil bir kıyma ve su bağlanması sağlayan ideal bir kıyma yardımcı maddesi gereklidir. Standart bir ürün genellikle istenen stabilizasyonu sağlamaz. Bu nedenle, sizin için son ürününüzün optimal stabilizasyonu için uygun bir kıyma yardımcı maddesi hazırlıyoruz - elbette sizin taleplerinizi dikkate alarak - fosfatlı veya fosfatsız, vb. Eğer daha güçlü bir su bağlanması gerekiyorsa, ayrıca bir kıvam artırıcı madde, örneğin, karragen, nişasta veya ksantan, bir bileşene dahil edilebilir. İsteğe bağlı olarak, ayrıca renklenme bileşenlerini içeren bir kombinasyon ürünü de hazırlanabilir. Bu, ek olarak güvenli bir renklenme sağlar ve renk tutumunu destekler. Ayrıca, size tat dahil tam bir karışım da sunmaktan memnuniyet duyarız.